Necessites guardar pertinences de tamany reduït?

El lloguer de taquilles és la solució!

El lloguer de taquilles és una solució còmode i assequible que podeu gaudir a Trasters La Clau. Aquests petits espais es converteixen en la millor elecció a l’hora de guardar les nostres pertinences de menor mida. Totes les nostres taquilles tenen 1’5 m3 de superfície: 1 metres d’alçada, 1m de fons i 1.5m d’ample, i sempre a un preu competitiu!

  • Taquilles a peu pla

    Les taquilles a peu pla tenen un fàcil accés des dels diferents passadissos de Trasters la Clau. Són l’espai ideal per guardar-hi qualsevol objecte i accedir-hi ràpidament.

    DEMANA PRESSUPOST
  • Taquilles elevades

    Les taquilles elevades, ubicades a la part alta dels diferents trasters. Les pots contractar per un preu súper reduït de 30€ / mes. Són ideals per accedir-hi de manera menys freqüent.

    DEMANA PRESSUPOST

La teva taquilla a Barcelona

T’imagines casa teva amb més espai?

Lloguer de taquilles a Barcelona

Recorda que pots llogar la teva taquilla a Barcelona fàcilment a Trasters La Clau, molt aprop de la Plaça Sanllehy.

Contacta’ns i descobreix la versatilitat de Trasters La Clau, coneix tots els nostres serveis: des de lloguer de trasters fins, taquilles o pàrquing per a bicicletes. Amb nosaltres podràs guardar les teves pertinences amb la tranquil·litat de saber que estan en bones mans.

DESCOBREIX!

Preguntes freqüents

A Trasters La Clau donem resposta als possibles dubtes. Consulta’ls!

Que és un Self Storage?

Trasters La Clau és un centre de trasters individuals i privats, vigilats amb càmeres i alarmes i amb accés 24 hores i 365 dies l’any. El client pot entrar al edifici sempre que ho vulgui a buscar i a portar les seves coses al seu traster. És uns servei per empreses i per particulars.

Com contracto el lloguer d’un traster?

Ens pots trucar i t’assessorarem, en funció dels m² que necessitis, i un cop ens facilitis les teves dades, podem fer un document que signarem ambdues parts. També ho podem fer on-line però és millor que ens visitis per conèixer com funciona  el servei i on és el teu traster.

Hi ha permanència?

L’estada mínima és de 1 mes i el màxim, el que tu vulguis.

En quin horari puc anar al meu traster?

Pots anar-hi sempre, 365 dies a l’any i a qualsevol hora del dia o la nit.

Què no puc guardar a un traster?

És prohibit d’emmagatzemar aliments o mercaderies peribles, animals o ésser vius, combustibles o materials inflamables, líquids o elements que continguin gasolina o gasoil, olis, dissolvents, etc… materials tòxics, perillosos i olorosos, així com qualsevol substància il·legal o articles obtinguts il·legalment, i qualsevol altre objecte o mercaderia que estigui prohibida per la legislació aplicable. Diners, joies i metalls o objectes preciosos, armes de foc. Així mateix queda prohibit de posar-hi motos o vehicles que podem guardar-los al pàrquing de vehicles del centre on hi ha la zona habilitada per a guardar-los.

Puc posar prestatges al traster?

Sí, pots posar-hi prestatges sempre hi quant no es foradi ni es pengi a cap paret o partició entre trasters.  Si vols te les podem vendre o llogar.

Puc portar el meu cadenat?

Sí, pots portar el teu però el nostre és més segur perquè ha estat dissenyat per a tancar els trasters.

Tinc els béns assegurats si són dins el traster?

Si, cada traster té una assegurança inclosa en el preu de 500€ al mes per a cada traster, ampliable segons necessitats.

Vull assegurar el meu traster a un valor més alt, puc fer-ho?

Si, consulta’ns i digues fins a quina quantitat vols tenir els teus béns assegurats i et calcularem l’extra mensual que has de pagar per a tenir més assegurança.

Puc canviar de traster?

Sempre que vulguis. Tant si vols anar a més gran com a més petit. Pagaràs la part proporcional de dies que has estat en un traster i en l’altre.

Com dono de baixa el meu traster?

Ens has d’avisar amb 15 die d’antelació de que deixaràs el traster per correu (info@trasterslaclau.cat o telèfon 649 50 99 77) i un cop arribi el dia és tant fàcil com buidar-lo, endur-te el teu cadenat i tornar-nos la targeta d’accés.

Que faig si tinc problemes tècnics?

Tens el telèfon de l’empresa 649 50 99 77 on trobaràs sempre algú disponible.

Com puc portar les coses?

Pots portar-ho amb vehicle propi, doncs actualment no disposem de cap vehicle per a realitzar el trasllat.

Com entro les coses al traster?

Pots aparcar el vehicle davant mateix de l’edifici, i des d’allà tens carrets que poden ajudar-te a portar les coses fins al teu traster.

Hi ha fiança al traster?

Si, sempre s’ha de deixar un mes de dipòsit que es torna al final del contracte del lloguer de traster.

SURT DE DUBTES

Demana pressupost
gratis i sense
compromís!