Nota legal

El domini: https://trasterslaclau.com/ és propietat de l’empresa FIMAR PROMOCIONS, S.L., amb el NIF B58247115. El domicili de l’empresa és C/ Mare de Déu del Coll, 84, entresol, CP 08023 – Barcelona. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. +34 93 285 62 98 o e-mail: info@trasterslaclau.com

Propietat intel·lectual i industrial:
La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de FIMAR PROMOCIONS, S.L.

Responsabilitat en els enllaços:
FIMAR PROMOCIONS, S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’aquests. FIMAR PROMOCIONS, S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de FIMAR PROMOCIONS, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a C/ Mare de Déu del Coll, 84, entresol, CP 08023 – Barcelona – Espanya, Ref. Protecció de dades.